Watertransport N.V. Skwalla
Voor watertransport en baggerwerken is N.V. Skwalla de aangewezen maatschappij. Haar vloot van duwboten en pontons kunnen zowel materiaal als materieel voor U over het water transporteren. Tevens behoort het uitvoeren van baggerwerken tot de mogelijkheden.
Email: info@vabi.sr


Wegtransport N.V. Vatrab

N.V. Vatrab kan met haar wagenpark diverse wegtransportdiensten voor U leveren. Opleggers, trucks met hydraulische kranen en klemmen staan tot Uw dienst.
Email: info@vabi.sr

Veeteelt N.V. VCM
De N.V. Verenigde Cultuur Maatschappij teelt aan de overkant van Nieuw-Amsterdam aan de rechteroever van de Commewijnerivier ca. 5.500 runderen op 5.500 hectare grasland. Oude plantages zijn hier weer nieuw leven ingeblazen. Ook wordt hier aan schapen- en geitenteelt gedaan.
Ga naar de website: boerderij.vcm.sr.

VCM slagerijen
Voor de lekkerste vleesproducten gaat u naar de VCM slagerijen, alwaar op een hygi├źnische wijze de vleesproducten door onze vakslagers worden bereid. In de moderne slagerijen, gelegen op 3 strategische plekken in Paramaribo zijn wij u tevens van dienst met allerhande voedingswaren. Ons vriendelijk personeel staat tot uw dienst!
Ga naar de website: winkel.vcm.sr.

N.V. SURIBREED
N.V. Suribreed produceert , als schakel in de voedselproduktieketen, gezonde slachtkippen voor de lokale markt. De productie van de slachtkippen vindt in eigen beheer plaats met behulp van trots lokaal geproduceerd voer.
Telefoonnummer: (+597) 372181
Email: info@suribreed.sr

N.V. SURIHATCH
N.V. Surihatch heeft haar naam opgebouwd door generaties lang boerderijen te voorzien van sterke,uniforme eendagskuikens met een hoge vitaliteit. Door middel van het inplementeren van nieuwe inzichten, in de broedtechniek, proberen we constant de kwaliteit van ons product te verbeteren.
Telefoonnummer: (+597) 372537
Email: info@suribreed.sr


VABI havenfaciliteit Alibaksweg

Gelegen op een strategische locatie te Dijkveld ligt de VABI Haven faciliteit. Hier worden de diverse grondstoffen benodigd voor productie en handel van VABI overgeslagen. Ook voor al uw Havendiensten, en overslag van bulkgoederen kunt u bij ons terecht.
Email: management.portfacility@vabi.sr

N.V. CRW Constructie & Reparatie Werkplaats
N.V. CRW is verantwoordelijk voor het onderhoud van alle machines in bezit van de VABAM group of companies. CRW heeft een volledige machinewerkplaats die de technische behoeften van de bedrijven binnen de VABAM group bedient. Ook pontons, sleepboten en staalconstructies worden door medewerkers van CRW gebouwd.