Met onderstaand bestelformulier kunt u ons alvast informatie doorgeven over uw project en een indicatie krijgen van de kosten voor het leveren van de betonspecie. De weergegeven prijzen zijn actueel, maar onderhevig aan koersschommelingen als men betaald in Surinaamse dollars (SRD). De bestel bon is slechts een formulier om uw project informatie op te slaan voor een soepele afhandeling. Met deze informatie zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het verder uitwerken van details en het opmaken van een officiële offerte inclusief eventuele projectkorting.

  Hoeveelheid: 

  Bestel liever te veel dan te weinig. Soms zijn de afmetingen van de bekisting in het veld net wat groter, of is er net iets dieper gegraven voor uw fundering. Bestel dus altijd wat meer dan u heeft uitgerekend in verband met meetcorrectie en de rest die in de betonpomp achterblijft. Hiermee kunt u namelijk voorkomen dat er nog een kleine, dure nalevering gedaan zou moet worden.

  Opmerkingen:

  • Alle betonmortel prijzen zijn voor leveringen binnen groot Paramaribo. Transportkosten van beton verder dan 20 km vanuit Paramaribo kost US$ 2.50 per extra km.
  • Pompkosten bedragen US$ 20.00 per m³ met een minimum van US$ 200.00 per stortwerk. Bij stortwerken van 75 m³ of meer op een dag, is de betonpomp prijs US$ 15.00 per m³.
  • Prijzen zijn gebaseerd op huidige inkoopprijzen van grondstoffen en brandstofprijzen. Prijswijzigingen voorbehouden.