Bedrijfsprofiel

Geschiedenis van SUBEMA

De Naamloze Vennootschap Surinaamse Betonmortel Maatschappij, afgekort N.V. SUBEMA, is opgericht op 17 april 1959 door een groep aannemers samen met C. Kersten Co. Het doel van de maatschappij was het vervaardigen van kant en klare betonspecie t.b.v. de aannemerij in Suriname.  Na enkele verschuivingen van verschillende aandelen is in 2000, 80% van de aandelen in handen van N.V. VABI en aandeelhouders terecht gekomen. Sindsdien is SUBEMA dan ook gevestigd aan de Trefbalstraat nabij het VABI-emplacement.

Sedert 1 september 2010 is SUBEMA tevens ISO 9001 gecertificeerd, wat voor u een extra garantie voor kwaliteit en service betekent. Heden ten dage staat SUBEMA daarom als een huis, waardoor in combinatie met de dagelijkse kwaliteitscontroles van het laboratorium.

Over N.V. SUBEMA

N.V. Surinaamse Betonmortel Maatschappij, SUBEMA , is een industriële onderneming die er alles aan doet om hoogwaardige betonmortel, geproduceerd conform de NEN-EN normen aan haar klanten te leveren. SUBEMA is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van beton-en mortelspecie van de hoogste kwaliteit, waarbij service, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vandaal staan.

Kwaliteit heeft bij SUBEMA altijd bovenaan gestaan, maar met de ingebruikname van het eigen laboratorium in 2000 kon de kwaliteit ook werkelijk volgens de NEN-EN normen gegarandeerd worden. Beton van C8/10 tot en met C53/65 is geen enkel probleem, waarbij tevens op aanvraag van de klant aan specifieke eisen voldaan kan worden. Sinds 2000 zijn de verschillende productiefaciliteiten flink verbeterd en uitgebreid, waardoor SUBEMA nog beter in staat is U van dienst te zijn.

Missie, Visie en doelstellingen

Missie: “Het vervaardigen en leveren van beton-en mortelspecie in de meest uitgebreide zin”

Visie: “N.V. SUBEMA is de toonaagevende beton-en morterlspecie onderneming in Suriname”

Onze kernwaarden of onze zowel “Core Values” geeft aan waarin wij geloven en waarvoor wij staan. Het zijn de huisregels die gehanteerd worden en gelden binnen het bedrijf. Onze kernwaardes zijn namelijk:

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Service
  • Klantgerichtheid
  • Innovatie

“SUBEMA…als kwaliteit telt!”