Vabi logo PNG (lichtblauw)

Naast meer dan 12 verschillende ready-mix beton types, heeft N.V. SUBEMA ook wat zuster bedrijven en die zijn namelijk:

N.V. VABI
De N.V. van Alen’s Beton Industrie heeft sedert het jaar 2000 de N.V SUBEMA onder haar beheer genomen. Voor meer informatie over VABI verwijzen wij U naar de website: www.vabi.sr

SKWALLA-l-logo

Watertransport N.V. Skwalla
Voor watertransport en baggerwerken is N.V. Skwalla de aangewezen maatschappij. Haar vloot van duwboten en pontons kunnen zowel materiaal als materieel voor U over het water transporteren. Tevens behoort het uitvoeren van baggerwerken tot de mogelijkheden.
Email: info@vabi.sr

VATRAB_LOGO(Echte-file!)

Wegtransport N.V. Vatrab
N.V. Vatrab kan met haar wagenpark diverse wegtransportdiensten voor U leveren. Opleggers, trucks met hydraulische kranen en klemmen staan tot Uw dienst.
Email: info@vabi.sr

Surihatch-(1)
Suribreed-1 PNG

Kippenteelt
N.V. Surihatch en N.V. Suribreed verzorgen de levering van broedkuikens en slachtkippen aan diverse bedrijven in Suriname.
Email: info@suribreed.sr

VCM plantage

Veeteelt N.V. VCM
De N.V. Verenigde Cultuur Maatschappij teelt aan de overkant van Nieuw-Amsterdam aan de rechteroever van de Commewijnerivier ca. 5.500 runderen op 5.500 hectare grasland. Oude plantages zijn hier weer nieuw leven ingeblazen. Ook wordt hier aan schapen- en geitenteelt gedaan.
Ga naar de website: boerderij.vcm.sr.

VCM salgerij logo

VCM slagerijen
Voor de lekkerste vleesproducten gaat u naar de VCM slagerijen, alwaar op een hygi├źnische wijze de vleesproducten door onze vakslagers worden bereid. In de moderne slagerijen, gelegen op 3 strategische plekken in Paramaribo zijn wij u tevens van dienst met allerhande voedingswaren. Ons vriendelijk personeel staat tot uw dienst!
Ga naar de website: winkel.vcm.sr

Vabi logo PNG (lichtblauw)

VABI havenfaciliteit Alibaksweg
Gelegen op een strategische locatie te Dijkveld ligt de VABI Haven faciliteit. Hier worden de diverse grondstoffen benodigd voor productie en handel van VABI overgeslagen. Ook voor al uw Havendiensten, en overslag van bulkgoederen kunt u bij ons terecht.
Email: info@vabi.sr